Dejten från Danmark

I torsdags skulle Karsten flugit tillbaks från Paris till Köpenhamn men han lyckades boka om sin biljett och flög till Stockholm istället. Jag tog bussen till Arlanda för att möta honom är han landade strax efter lunch. Vi började med lunch på flygplatsen innan vi tog bussen tillbaks hem till mig. Vi spenderade hela helgen i ateljén, drack rödvin och målade. Karsten är en mycket duktig konstnär. Han målar bara abstrakt modern konst men vilken känsla och budskap han förmedlar i den.

Han är den första man jag bjudit hem på flera år och trots att vi inte ens dejtat mellan vi träffats och han besökte mig. Men jag kände mig trygg med honom från första stund. Han var både en mjuk man som kunde prata konst och kultur i timmar, han är en gentleman som alltid öppnade dörren och alltid visade mig hänsyn. Och han är en manligare än de flesta. När han rakade sig en morgon råkade dörren vara öppen och jag kunde inte undgå att kika in. Han rakade sig med en sådan vacker rakkniv. Jag påpekade det för honom senare och han berättade att det var en exklusiv handgjord rakkniv med specialstål och handtag i ädelträ som han för länge sedan köpt för en större summa pengar i Madrid. Det är detaljerna som gör mannen!

Funderar på om jag ska köpa en rakkniv till pappa i julklapp, det hade han garanterat gillat. Hittade även en sida, julklappstips man som tipsade om julklappar till män. Där rekommenderades rakkniv starkt, hoppas jag säljer lite fler tavlor under hösten så jag kan köpa en sådan till far min.

I morse skjutsade jag Karsten till stationen och han tog tåget tillbaks till Köpenhamn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *